Om Meg

En vinterkveld i Januar,mer presis 18 Januar 1991 kom ei lita jente til verden. Kong Olavs død skjedde sammen natten og det utløste krig i Irak. Levanger sykehus er stedet hvor det lille vesenet kom til verden, og Åsen er hjem plassen.

Som alle andre har jeg vært liten en gang. Hele 18 år har jeg tilbringt på hjem plassen, Åsen, Verdens navle. Ikke store stedet, men greit nok. Her har jeg bodd sammen med mamma, pappa, storebror og lillesøster. Men i årenes løp har mye forskjellig skjedd. Ikke alt kommer i detaljer her. Kan si såpass at jeg endte opp som skillsmissebarn og ble boende sammen med min kjære mor.
Den dag i dag er jeg forlovet med verdens herligste gutt og gleder meg masse til å gifte meg med han neste sommer!

Idrett er noe som selvfølgelig har tatt mye av tiden min som liten. Først var det fotballkarriere som sto på, den varte desverre ikke så veldig lenge. Men lenge nok for min del. Handball derimot var mye mere interresant. Spillte fra jeg var 6-15 år. Sluttet da pågrunn av visse problemer med trener og laget. Men har aldri fått begynt på igjen, selv om det frister litt til tider.
Var også veldig opptatt som drillpike en periode, noe jeg syntes var kjempe gøy! Men etter hvert ble man for gammel og måtte slutte. Hadde også en tur innom korpset hvor jeg prøvde meg på både klarinett og althorn. Men fant ut etter hvert at dette ikke var tingen for meg.
Nå aktiveres kroppen med styrke og kondisjonstrening på treningsstudio, samt yoga hjemme i stua. En sykkel eller ski tur i fjellet sier man ikke nei til. Eller bare generelt en tur på hytta eller med telt.

Som alle andre har jeg gått i både barnehage og 10 år på grunnskole før jeg kastet meg ut i den vide verden for å begynne på videregående skole. Første året gikk jeg Helse-og sosialfag, på 2 forskjellige skoler. Faktisk. 2 året ble barne-og ungdomsarbeider.
Første og andre året på videregående hadde jeg også en vaskejobb hvor jeg fikk tjent inn litt småtterier av penger.
Fikk etter hvert jobb på resturant ved navn Napoli på Stjørdal, og gikk samtidig 3 året påbygg. Men det ble for vanskelig for meg og droppet derfor ut. I og med at jeg hadde jobben på Napoli, og enda en ekstra jobb som servitør på Rica Hell hotell gjorde dette ingenting.
Min karriere på Napoli gikk over nermere jul 2009. Da var man på utkikk etter jobb igjen. Denne gangen ente jeg opp å jobbe i barnehage i fem måneder før jeg tok 1 måned sommerferie.Har også hatt ekstra jobb som servitør på Rica Hell hotell, men valgte å slutte begrunn av ugunstige arbeidstider. Jeg er nå utdannet barne- og ungdomsarbeider, men jobber i Oppfølgingstjenesten som vikar. Nå begynner jeg på 3 åring bacholerstudie som barnehagelærer.

Hvis det er noe mer du lurer på så finner du informasjon om hvor å få tak i meg på Kontakt siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>