Ny dag, ny uke

I går hadde jeg så mye energi fra morgenen av at jeg fikk vasket og ryddet leiligheten uten noe problem. Jeg er sikker på at jeg kunne ha vasket ett helt hus!
Litt ut på dagen ringte Magnus å foreslo at jeg kunne komme bort til han en tur siden jeg ikke hadde stort mer å gjøre uansett. Så jeg gikk bortover i det nydelig været. Han holdt på å prøve å fikse spylerveska på bilen når jeg kom siden det visst nok kom spylerveske ut en plass det absolutt ikke skulle komme noe. Så vi tilbringte litt tid ute, noe som bare er deilig. Vertfall når været var så fint som det var.
Ble der ett par timer før han skulle oppover til broren sin og hjelpe han med noe greier. Men når jeg kom hjem var jeg så trett og sliten at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Føltes ut som all energien var sugd ut av meg.

I dag har jeg senvakt på jobb, med andre ord ikke full dag som jeg stort sett har jobbet de siste ukene. Litt godt er det jo, selv om jeg liker best å jobbe fra morgenen av.
Kjenner skrivelysten er tilbake så det blir nok mer blogging fremover. Så frem til at pcen er samarbeidsvillig.

– Stine

 

20120730-125809.jpg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *