Min Sminke

Jeg fikk ett spørsmål om jeg ikke kunne skrive litt om sminken jeg bruker, og selvfølgelig kan jeg gjøre det. Men helt ærlig da så bruker jeg nesten ikke sminke. På sommertid bruker jeg faktisk bare mascara og eyeliner. Mens om vinteren bruker jeg også fondaction. Kan være dager jeg vil pynte meg litt ekstra og da kan jeg legge til litt øyenskygge. Men mer enn det bruker jeg ikke. Rett og slett fordi jeg føler jeg ikke trenger det.

Maskaraen jeg bruker er fra Maybelline . Kjøpte ny i dag fordi den gamle var tom. Er utrolig fornøyd med denne. Føler den gir meg lengre vipper og mer volum. Gjør at øynene mine ser litt mer åpen og større ut enn det de egentlig er. Som sakt, veldig fornøyd.

Bruker fondaction på vinterstid fordi jeg da blir mer bleik i ansiktet. Er ikke noe stor fan av å bruke pengene mine på å ta sol, det er snakk om ett halv år liksom. På sommerstid får jeg fort en fin og naturlig brunfarge som gjør at jeg føler meg vel uten. Men er veldig fornøyd med denne fondaction og har sverget til den siden første gang jeg prøvde den. Den er lett og påføre og holder gjerne hele dagen.

Eyeliner er ett must, hvis ikke blir det ikke rett føler jeg. Denne er fra Gosh, ble anbefalt den sist gang jeg kjøpte ny. Den er ikke alt for dyr, lett og påføre og holder seg hele dagen. Heller ikke vanskelig å fjerne på kvelden.

Denne pakken med øyenskygge er fra Cliniqe. Fikk den i gave for mange år siden. Bruker den bare når jeg føler for å pynte meg litt ekstra. Den mellom brune og den lyse er de jeg bruker hvis jeg finner ut at jeg vil ha øyenskyggen en dag. Ikke akkurat ekspert på sminke.

Fornøyd? Eller er det mer dere vil vite?

– Stine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *