Kveldshilsen

Det var meget dødt på jobb i dag, fin været holder dessverre kundene unna butikken. Så jeg gikk rundt å sullet litt da, blåste opp noen fotballer og satte priser på noen nye dvder som hadde kommet inn.
I løpe av jobbdagen møter jeg utrolig mange forskjellige folk, både sure og blide. Denne uka har det vært utrolig mange som har vært hyggelige å takket for hjelpen og gitt meg gode tilbakemeldinger for hjelpen de har fått av meg og det liker jeg å høre. Vi har jo en del av de ikke fullt så fornøyde kundene som ikke er like trivelige og da er det veldig greit med mange positive innom også.

I dag var det en søsken flokk på 4 som kom innom. Den gamleste gutten var vel 11-12 og det var veldig tydelig at han hadde fått ansvar for de 3 andre små guttene. Den ene av de lille begynte å prate med meg, noe jeg synes er kjempe koselig og han holdt på å fortelle hva han hadde kjøpt osv. Men virket som storebroren ble litt oppgitt. De to andre fant også noe små ting de ville kjøpe.
Storebroren syntes visst det bare var mas på dem for når han gikk spurte han om jeg ikke ville ha dem. Jeg måtte bare le litt og sa at jeg hadde nok med mine egne småsøsken, selv om jeg ikke bor med dem blir det nok i lengden. Men jeg er veldig glad i dem uasnett altså!

5 minutter før vi skulle stenge kom det også 3 gutter og ei lita jente inn. Jeg kjenner til dem alle siden de har gått på skolen jeg jobbet på. Faren unskyldte seg og sa de skulle gå ganske snart siden vi skulle stenge, men det endte opp med diskusjoner og faren måtte bli med den lille jenta på do. Ene gutten forlot butikken med ett ramaskrik og var ikke særlig fornøyd med faren.
Kjenner jeg var litt glad arbeidsdagen var over når de gikk ut av butikken. Er ikke alltid det går fornøyde barn ut av butikken for å si det slik.

Nå skal jeg finne senga å kose meg med boken jeg holder på med, «Dødslekene». Jeg har sett filmen og elsker den, og elsker boken like mye! Satser på å få lest de andre to bøkerne i serien også! Har du ikke sett filmen vil jeg anbefale deg det på det sterkeste!

– Stine

2 thoughts on “Kveldshilsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *