En uke til avreise

I dag er det akkurat en uke til avreise. Jeg har hatt for meg i flere måneder at det var leilighet vi skulle leie i Kroatia, men det viser seg og være ett helt hus som ligger rett ved stranden! Genialt!
Mamma og Stefar Ivar var å besøkte de som eier huset i helgen og fikk litt informasjon. Litt gøy at de opprinnelig bor her på Stjørdal. Det er blant annet Internet i huset så jeg blir å ta med meg pcen og blogger mens jeg er der nede. Greit at lillesøster Malin skal være med, da har jeg fotograf for antrekk!

Jeg har fått vært på biblioteket å lånt noen bøker til turen, og blir det for lite så var det visst lassevis med bøker i huset vi leier. Solkrem og aftersun er også blitt anskaffet nå mangler det bare å få pakket kofferten og la dagen komme.
For min del må jeg vel begynne å pakke så smått allerede i dag, jobber alle dagene fremover bortsett fra 2, samtidig skal jeg på personalmøte en dag og ut å spise med jobben en annen dag. Pluss at jeg håper på å få ordnet en filmkveld med søteste Miriam Christine før jeg reiser.
Blir en travel uke, men da er det deilig å tenke på at jeg snart ligger på stranda å slapper av i 30 grader! Gledes!

– Stine

 

One thought on “En uke til avreise

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *