Dyre glad

Mens andre hadde veggene på rommet dekt av popstjerner og kjekke karer på veggene sine hadde jeg veggene mine dekt med plakater av dyr på rommet. Jeg leste dyre blad i stede for moteblader for unge jenter.
Jeg elsket å være med i fjøset til venninna mi og leke med kattungene til en annen av venninnene mine.

Jeg har alltid vært glad i dyr og ser for meg at jeg hadde følt meg ensom om jeg ikke hadde hatt Simba. I går var mamma innom og hentet bilen, og da hadde de vært å kjøpt en nydelig kaninunge! Jeg hadde utrolig lyst til å ta den med meg inn og beholde den selv når jeg sto å holdt den og koste med den.
Og ei venninne av meg som har flyttet kom også innom en tur når jeg var på jobb for hun er hjemme en liten tur men reiser dessverre igjen i morgen. Og hun hadde med seg verdens nydeligste hjerteknuser av en hund! Får jo så utrolig lyst på selv og vettu. Men er glad jeg har katten som klarer seg ganske mye selv.

Nå er det ikke lenge til jeg skal fyke en tur på jobb. I morgen er jeg heldig å har fri, er ikke helt sikker på hva jeg skal bruke fridagen på men noe morsomt skal jeg nok klare å finne på.

– Stine

Woof-woof-nd-away-45_large

Tumblr_m68cv7twne1qf4k86o1_500_large
Tumblr_lkwvmcyd1n1qgjysmo1_500_large

3 thoughts on “Dyre glad

  1. Sånn var jeg også :) Alltid likt dyr, og har mast hull i hodet på foreldrene mine etter både hund, katt, rotte, ilder og chinchilla i oppveksten. Foreldrene mine derimot ser ikke samme sjarmen med dyr, og gikk til slutt med på katt, men der gikk grensen. Nå jeg flyttet hjemmefra tok jeg selvsagt av, med hund og katt, og det skal vel nevnes at Raymond holder meg i skinnet for å ikke dra huset fullt i flere dyr. Har meldt oss som fosterhjem for en dyrevernsorganisasjon, men de blir jo ikke våres på permanent basis da :) Syns det er SÅ givende å ha dyr! 😀 Kan ikke se for meg en hverdag uten kjæledyr!

    1. Skjønner hva du mener, jeg maste om både hest og hund :p Helt enig, hadde blitt noe helt annet om man ikke har husdyr når man er vant med det 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *