Dag 2 – Tur til Makarska

I dag har vi vært å besøk nabobyen Makarska. For å komme oss dit måtte vi ta buss, og det var ikke akkurat så enkelt som man hadde trodd. En av de innfødte i befolkningen mente det gikk buss flere ganger før klokken 12 mens de på turist infoen mente det ikke gikk buss før klokken 12 – 12.30. Men vi gikk opp til veien og silte oss og ventet på en buss. Vi sto der vel nesten en time og det var vel lik før vi bestemte oss for å gå ned igjen, men er glad vi ikke gjorde det for bussen kom jo!

Inne i Makarska var det noen butikker, men ikke alle var like interessant å se på. Langs havna i byen var det utallige med jallasjappe med mye dill og dall i. Det ble nesten litt for mange boder og det var nesten så man kunne gå seg bort i virvaret.
Jeg fikk handlet noen ting til meg selv og noen gaver til 3 herlige jenter hjemme i Norge. Bilder av innkjøpene komme i morgen.

Da vi kom hjem løp vi alle sammen inn å fikk skiftet til bikini og dro rett ned til stranda. Var ubeskrivelig deilig å få avkjølt seg etter å ha trasket rundt i gatene hele dagen i stekende varme.
Mamma disket opp med pølser og pasta og for min del pesto til middag. Meg og Malin tok oppvasken.

Kvelden har blitt tilbringt på terrassen med litt brodering og bok. Også var jeg ,mamma og Ivar ute og gikk en kveldstur.

– Stine

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *