Dag 1

Da var første dagen over, og det kjennes ut som vi allerede har vært her i flere dager. Jeg for min del startet dagen klokken 05.30, etter å riktig nok å ha logget våken siden 04.00. Rundt 07.00 våknet småtupperne nede også, så jeg tok med meg Maja på butikken så kjøpte vi inn brød å pålegg og dekket frokost bord når vi kom tilbake. Så fikk mamma og Ivar stått opp til ferdig dekt frokost bord.

Dagen har stort sett gått med til å kikke oss litt rundt i landsbyen og bli litt mer kjent. Det er ikke store landsbyen men det er utrolig koselig her! Og alle er utrolig snille og vil gjerne hjelpe hvis de får muligheten.
Stranda ligger jo ikke lange biten fra huset vårt, noe som gjør at vi igrunnen springer opp og ned flere ganger om dagen har gjort i dag. Det er ikke sandstrand men småsteiner, ganske praktisk så slipper mann å ha sand over alt når man skal hjem.
I kveldingen dro vi på en av restaurantene nede ved båthavna og spiste. Alle bortsett fra meg spiste pizza, jeg spiste grillet kyllingfillet med chips. Nam!
I morgen planlegger vi å besøke nabobyen og se om vi får gjort noen små innkjøp.

– Stine

Jeg tar oppvasken etter frokosten
På stranda
Krystallklartvann, kan ikke beskrives må oppleves! Helt nydelig!
Antrekket for middagen ute – Kjole fra en eller annen butikk i Sverige, Sko fra H&M

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *