Om Meg

En vinterkveld i Januar,mer presis 18 Januar 1991 kom ei lita jente til verden. Kong Olavs død skjedde sammen natten og det utløste krig i Irak. Levanger sykehus er stedet hvor det lille vesenet kom til verden, og Åsen er hjem plassen.

Som alle andre har jeg vært liten en gang. Hele 18 år har jeg tilbringt på hjem plassen, Åsen, Verdens navle. Ikke store stedet, men greit nok. Her har jeg bodd sammen med mamma, pappa, storebror og lillesøster. Men i årenes løp har mye forskjellig skjedd. Ikke alt kommer i detaljer her. Kan si såpass at jeg endte opp som skillsmissebarn og ble boende sammen med min kjære mor.
Den dag i dag er jeg forlovet med verdens herligste gutt og gleder meg masse til å gifte meg med han neste sommer!

Idrett er noe som selvfølgelig har tatt mye av tiden min som liten. Først var det fotballkarriere som sto på, den varte desverre ikke så veldig lenge. Men lenge nok for min del. Handball derimot var mye mere interresant. Spillte fra jeg var 6-15 år. Sluttet da pågrunn av visse problemer med trener og laget. Men har aldri fått begynt på igjen, selv om det frister litt til tider.
Var også veldig opptatt som drillpike en periode, noe jeg syntes var kjempe gøy! Men etter hvert ble man for gammel og måtte slutte. Hadde også en tur innom korpset hvor jeg prøvde meg på både klarinett og althorn. Men fant ut etter hvert at dette ikke var tingen for meg.
Nå aktiveres kroppen med styrke og kondisjonstrening på treningsstudio, samt yoga hjemme i stua. En sykkel eller ski tur i fjellet sier man ikke nei til. Eller bare generelt en tur på hytta eller med telt.

Som alle andre har jeg gått i både barnehage og 10 år på grunnskole før jeg kastet meg ut i den vide verden for å begynne på videregående skole. Første året gikk jeg Helse-og sosialfag, på 2 forskjellige skoler. Faktisk. 2 året ble barne-og ungdomsarbeider.
Jeg har fagbrev som barne – og ungdomsarbeider, og etter noen år med jobb studerer jeg nå ved HiNT hvor jeg studerer til å få bachlor grad i barnehagelærer.
Ved siden av jobber jeg på sykehjemmet i bygda jeg bor i.

I livet mitt er jeg heldig å ha en fantastisk familie, kjæreste og gode venner! Jeg og min fantastiske forlovede og samboer skal til sommeren stå som brud og brudgom og bli mann og kone. Noe vi begge ser veldig frem til! Så innemellom eksamene på skolen blir det mye bryllupsplanlegging.

Hvis det er noe mer du lurer på så finner du informasjon om hvor å få tak i meg på Kontakt siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *