Hyttehelg

God Mandag!

Å for en fin helg vi har hatt! Fredag ettermiddag satte vi kursen mot hytta på fjellet i ett nydelig høst vær. Og vi var så heldige at været holdt seg like fint hele helgen! Det ble riktig nok litt senere kveld på Lillemor fredagkveld siden hun sov en times tid i bilen men det har ikke gått utover døgnrytmen hennes noe ellers så det gjorde ingenting. Når hun var i seng ble det serie og kos på oss voksne.

Lørdagen begynte rolig med grøt og litt lek. Å lage mat til Lillemor tar fort litt lengre tid oppe på hytta da vann og mat må varmes på vedovnen, men med en slik tålmodig liten frøken var ikke det noe problem. Ellers nøt vi dagen ute på terrassen med vaffelkos og lek, samt en liten trille tur ute i det nydelige været.
På ettermiddagen holdt vi oss mest inne og når kvelden kom ble det middag for oss voksne etter Lillemor var i seng. Og etter og ha tatt oppvasken ble det noe godt å bite i mens vi så film.

Hjemreise ble litt tidligere enn planlagt, men det gjorde i grunnen ikke så veldig mye for det var utrolig deilig å komme hjem igjen og. Det ble med andre ord en rolig søndag hjemme.
Lillemor er i seng etter en fin fin dag hvor vi blant annet har vært på Babysang, så koselig!
-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *