Velkommen til oss del 2

Nå har det vært stille her inne alt for lenge. Dagene går så fort forbi, og andre ting har blitt prioritert men nå kjenner jeg at det kribler litt etter å kunne skrive å være aktiv her inne igjen. Om det blir som jeg føler på nå vet jeg ikke, men vi får se hvordan det blir fremover.

Nå som jeg har startet å vise frem leiligheten kan jeg ikke la dere få se bare halve. Så her kommer altså resten!
En ting jeg savner litt er ett større kjøkken, størrelsen på kjøkkenet er ikke mye å skryte av og jeg kunne gjerne tenkt meg stor nok plass på kjøkkenet til å ha kjøkkenbordet der. Men slik ble det altså ikke denne gangen. Derimot har vi utrolig mye skap plass på kjøkkenet, pluss bod som kommer godt med!

Siden kjøkkenbordet ikke får plass på kjøkkenet har vi en liten spiseplass i stua. Noe som er helt greit i den bo situasjon vi er i akkurat nå. Vi har prøvd å få utnytte plassen best mulig og dermed fått to «soner» i stua hvor den ene delen er spise plassen og den andre delen blir «stue» plassen. Med lekegrind og sikkerhetsgrind rundt ovnen blir det litt mindre plass, men det er og for en periode. Vi er veldig fornøyd med kjøpet av ny sofa som vi kjøpte til vi flyttet inn. Den passer perfekt i stua og jeg bare elsker den! Det er god plass for Lillemor å bevege seg rundt på så sånn sett skal man ikke klage over plassen. Veldig fornøyd med hvordan vi har fått det og trives veldig godt så langt!

-Stine

Spise Plassen

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Sofa-kroken

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *