Morgenfugl

God morgen!

En ny uke er i gang, og vi startet den allerede klokken 04.48. Med andre ord, sånn omtrent litt for tidlig. Lillemor har fått for en vane å våkne på denne tiden hver dag den siste uken. Jeg kan ikke si jeg er særlig begeistret for det, men når det ikke fungerer å bære og bysse henne i søvn igjen så er det mye bedre å heller stå opp.
Uken som har vært var en aktiv uke med blant annet venninne besøk hos fineste Siv Tone. Hun venter en liten baby i november, så gøy! Kjenner det er veldig koselig at mange av de rundt oss har fått og skal ha små som blir på alder med vår frøken.
Ellers har jeg og Lillemor vært på dagstur på hytta hos mamma og Ivar, også har barselgruppa møttes igjen for første gang etter sommerferien. Denne gangen får vi låne en avdeling på bhg i bygda siden vi er så mange.
Så ble det en liten shopping runde sammen med Jannicke og hennes lille frøken, innlegg med innkjøp kommer senere.

Og i går ble det en spontan tur på Pirbadet. Vi skulle egentlig dra dit forrige helg sammen med Jannicke og Joakim og ungene men de fikk dessverre ikke til å være med likevel. Men vi valgte å dra uten dem. Så fikk jeg snap av at de skulle dit i går, og med litt fram og tilbake landet jeg og Vidar på at vi skulle dra dit å overraske dem! Så da pakket vi badebaggen, satte oss i bilen og suste til Pirbadet og koste oss masse sammen med Jannicke, Joakim og ungene. En perfekt slutt på helgen!

Nå sover Lillemor sin første dupp ute i vognen sin. Jeg derimot prøver å få gjort unna litt husarbeid og diverse før hun våkner igjen, for her i huset er det greit med kaos. Men først en kopp te og litt lesestoff!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *