New In: Sandaler

Jeg har mistet tellingen på hvor mange ganger jeg og Vidar diskuterer om jeg har stjålet eller bare lånt sandalene hans. For ja, hver gang jeg skal ut bare en liten tur så blir sandalene hans godt plassert under mine føtter som forøvrig svømmer i de. Og gang på gang når vi går forbi ett par slike sandaler i en butikk nevner Vidar at jeg skulle hatt meg nye sandaler, men jeg mener at vi alltid kan vente til neste gang. Jo, ja altså. Det har aldri skjedd. Men nå, nå har jeg funnet ett par jeg virkelig liker og da var jeg ikke sen med å bestille dem hjem. Og jeg elsker dem!

Sandalene er fra Birckenstock og heter Molina Flor W. Tanken var å kjøpe de klassiske som alle sammen har, men da jeg så disse falt jeg helt pladask. Og i tillegg var ikke prisen helt på tryne så da var det bare å klikke de hjem. Nå som jeg har fått brukt dem noen dager angrer jeg ikke ett sekund på kjøpet. De er ikke bare fine å se på, men også utrolig deilig å gå i! Kunne ikke vært mer fornøyd.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *