Blue baby blue

God Søndag dere!

Vi er så heldige å har hatt skikkelig sommervær her i Trøndelag i godt over en uke, og det har vært uhorvelig deilig! Etter en alt for lang periode med regn og ruskevær har det vært deilig å kjenne sommersola steike på kroppen. I morgen derimot drar jeg og Lillemor fra det varme sommerværet og litt nordover hvor temperaturene ikke er like mye å skryte av. Men jeg er sikker på at vi skal klare å kose oss likevel!

Vi skal nemlig bli med fineste Jannicke og hennes to sjarmtroll til Lierne for å besøke noen hun kjenner der. Jeg har hilst på de tidligere så de er ikke helt fremmed for meg heller. Kofferten er allerede funnet frem og delvis pakket, har sikkert pakket alt for mye for noen dager borte men heller litt for mye enn for lite til tross for at vi sikkert får lånt oss vaskemaskin om det skulle vært nødvendig. Det blir rart å skal reise bare oss jentene uten at Vidar er med, nå har både jeg og Vidar vært borte fra hverandre tidligere men ikke etter at Lillemor kom til verden så det skal bli gøy å se reaksjonen på henne når vi kommer hjem og hun får se pappaen sin igjen!

Ferden starter tidlig i morgen tidlig, og siden det er ett lite stykke å kjøre så blir det nok noen pauser på veien. Det må vi nesten med tre små i baksetet. Vi gleder oss veldig!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *