Å jeg vet en seter!

Da jeg var liten pleide vi ofte å dra opp på ei seter her i Levanger hvor de på sommerstid har dyr gående ute på tunet og åpent for kjøp av kaffe og kjevlekaker. Slike gode minner vil jeg gjerne føre videre til mine barn, det er en utrolig fin tur opp dit og ikke minst koselig å være der!

Så i dag tok vi turen oppover. Med Lillemor i bæresæla på magen fulgte hun med på steiner og kvist opp til setra hvor det ble litt lunsj, kaffe og saft før vi kikket litt på dyrene. Hun har blitt mer og mer fascinert over dyr og synes det er kjempe gøy å kose med dem. Så gøy å se hvor ivrig hun blir når hun er i nærheten av dyr. Her var det både griser, kyr, geiter, kattunger og høner som fylte setra med liv. Vi var og så heldig at vi fikk med oss Lillemors oldeforeldre, altså mine besteforeldre på tur. Jeg føler vi er utrolig heldige som har Oldeforeldre som er så spreke og i så god form at de kan bli med på slike turer slik at de også får være med å bruke tid med Lillemor. Hun har jo flere Oldeforeldre enn bare mine besteforeldre og, så her må vi dele litt på!

Etter en koselig tur i fjellet har vi jentene bare kost oss hjemme mens far i huset tok seg en tur på Jonsvatenet for å feire Onkelen hans. Feiringen ble rett og slett for sent på dagen til at vi kunne være med i forhold til Lillemors leggetid. Nå sover hu søtt i sengen sin mens jeg har benyttet meg av muligheten til å få gjort unna litt husarbeid og nå venter strikketøyet og sofakroken.

-Stine
SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *