Endelig en sommerdag!

Omsider kom sommeren til Trøndelag også.  Vi har riktig nok hatt noen enkelt dager med fin vær i sommer, men nå har vi gått alt for lenge med regn og ruske vær så nå var det på tide med en skikkelig fin sommerdag! Og det beste er at det er meldt slik en uke fremover i tid.
Dagen ble tilbringt sammen med bestevennina mi Jannicke og barna hennes. Jeg og Lillemor kjørte dit ganske så tidlig og vel fremme tok vi turen opp til Brattbekktjønna som ligger like ved der de bor og gikk runden rundt tjønna. Skikkelig herlig! Lillemor koste seg kjempe masse, og jeg koste meg minst like mye.

Etter turen ble det lek og kos i hagen hjemme hos Jannicke og Joakim. Badebassenget ble funnet fram til eldstemann mens våre to små frøkner lå på matte på gresset og koste seg. Lillemor har begynt å komme seg fremover for tiden så hu lå litt utenfor matten og, på tide å utforske verden!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *