Playdate

God onsdag kveld!

Det var ikke så lenge etter vi fikk kavet oss ut av senga denne morgenen at min bestevenninne Jannicke og hennes nydelig datter kom inn gjennom døra her på besøk. De har ikke fått anledning til å komme på besøk etter vi har flyttet så det var høyst på tide! Siden ingen av oss hadde spist noe særlig enda dekket vi bordet og fikk i oss ett par brødskiver. Alltid koselig med ordentlig dekket frokost bord med hyggelig selskap!

Etter på ble det lek og kos på gulvet for de små mens vi mammaene skravlet i vei om alt vi trengte å oppdatere hverandre på siden sist. Det var så gøy å se de to sammen på golvet, hvor de begge strekte seg etter hverandre og søkte kontakt, delte en leke i en liten stund helt til Lillemor rev den ut av armene på Lille A. Da var det bare legge den tilbake. Selv om hun ikke skjønner det enda synes jeg det er viktig at hun i tidlig alder lærer at man må være flinke til å dele på ting, og ikke minst at hun kan låne bort leken sine når hun har besøk i senere tid.

Jeg synes det er så utrolig gøy at vi begge to har fått babyer samtidig! Vi snakket ofte om det at det hadde vært gøy å gå gravid samtidig, og det fikk vi altså oppleve. Også kom hennes lille frøken bare en måned etter Lillemor! Så utrolig gøy at de er like gamle, blir gøy når de blir litt eldre og får mer glede av hverandre. Det skal bli mange fine stunder for oss jentene med også for med resten av familiene våre!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *