Buketten

Bryllupsdagen vår ble en super koselig dag! Selv om vi ofte prøver å kose oss sammen i hverdagen så ble det likevel det lille ekstra denne dagen. Vidar dro på Frosta for å levere campingenvognen og kom hjem med tidenes blomsterbukett. Jeg fikk nesten tårer i øynene da jeg tok imot buketten, så nydelig var den!
Også hadde han kjøpt med ei kurv med jordbær som vi skulle kose oss med senere på dagen.

Lunsjen ble spist på Hos Oss på Stjørdal og ettermiddagen ble tilbringt med å kose og leke med Lillemor. Når hun hadde funnet senga var det middag for to med oppdekket bord og jordbær til dessert mens vi spilte Wourdius. Det er noe annet å bruke tid sammen med middag og spill enn å se en film på tven eller lignende. Og jeg kjenner jeg setter utrolig stor pris på den tiden vi får alene når vi gjør det lille ekstra ut av det sånn som denne dagen. Det går fint an etter at Lillemor er i seng!I fjor kjøpte vi gaver til hverandre på bryllups dagen men i år fant vi ut at vi heller skulle legge vekt på å bruke tid sammen da vi føler dette er viktigere for oss en å få en materiell ting. Blomster vil jeg gjerne ha på en slik dag, og det er det eneste jeg ønsker uten om tid med mannen min på denne ene dagen i året.
Buketten står fremdeles like fin og pryder stua vår! Gøy med blomster som varer litt lengre enn ett par dager.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *