2 år

For to år på denne dagen, på denne tiden av dagen satt jeg i morgenkåpen klar for å få ordnet hår og sminke for å gi mitt ja til mannen jeg elsker og feire vår dag sammen med venner og familie. To år har gått siden jeg gikk opp kirkegolvet sammen med verdens beste mamma i armkroken, hvor han som jeg skulle dele resten av livet mitt med sto ved alteret med tårer i øynene og ventet på meg.
Denne dagen kommer alltid til å være ekstra spesiell, og det er vel egentlig en selvfølge. To år senere sitter vi her men ikke alene, vi har og verdens nydeligste jente sammen med oss som ble hele 6 måneder på søndag. Med andre ord, jeg kunne ikke vært mer lykkelig. Og ikke minst takknemlig for at jeg er så heldig å ha en så flott ektemann og ei så fantastisk herlig datter! Mange flere gode år skal det bli, og forhåpentligvis flere barn etter hvert som tiden går.

Dagen skal feires med en tur på «Hos Oss», en koselig cafe på Stjørdal. Grunnen til at feiringen skjer med ett besøk hit er fordi dette var plassen vi møttes på første gang alene før vi ble kjærester for 3 1/2 år siden. Det var ikke offisielt planlagt som en date men i dag når jeg ser tilbake på det så kunne det fint ha vært kalt det. Men først må vi vaske ut av campingvognen og levere den tilbake etter å ha vært så heldig å lånt den av Svigers i helgen! Mer om turen kommer senere.

-Stine

11225073_10207059478305290_1146553145834827832_n

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *