Lillemors første feiretur!

For første gang skulle vi dra på ferietur som en familie. Det føltes utrolig deilig! Vi har selvfølgelig koset oss en masse når vi har vært på tur bare oss to også, men ekstra stas var det å skulle ha med oss den fantastiske lille jenta vår. I første omgang var tanken å låne hytta til mamma og stefar denne helgen men siden Stebroren vår kom oss i forkjøpet ble det ikke noe av. Så da ringte vi svigermor og hørte om camping vognen var ledig for leie, og til vår store glede så var den det!

Så onsdag hentet vi vognen, torsdag pakket vi alt vi skulle ha med oss og fredag satte vi snuten mot turmålet. Tidligere har vi hatt litt lengre turer men i år ble det en kort tur opp forbi Steinkjer. Her fant vi en koselig camping plass like ved ett vann hvor de hadde nydelig utsikt, restaurant og minigolf. I tillegg var det ikke all verden å kjøre inn til Steinkjer sentrum. Vi var super heldig med været både fredag og lørdag! Fredagen var vi en tur på kjøpesenteret i Steinkjer hvor det ble med litt nytt hjem både til mor, far og lille. Vi brukte ikke så mye tid her siden vi var mer gira på å komme oss tilbake til campingen. Det ble en rolig kveld hvor Lillemor sovnet litt senere enn vanlig, men etter hun sovnet koset vi voksne oss med litt snacks og spill

Lørdagen dro vi inn til Steinkjer hvor vi møtte en kompis av Vidar og hans lille familie. Uten at vi visste noe på forhånd skulle NRK sommertoget komme til Steinkjer denne dagen så her var det masse folk og aktiviteter. Det var litt gøy å få med seg! Så vi koset oss i buene rundt på bondens marked, konsert og selvfølgelig måtte vi se når toget kom. Men varmen ble for krevende for oss voksne så da dro vi til campingen igjen ved tanke på at når det var så varmt til oss så var det nok rimelig varmt for Lillemor også. Fremme på campingen fant vi fram en plastboks som Lillemor fikk bade litt i. Noe hun syntes var kjempe gøy!

Søndagen var være derimot grått og surt, noe som i grunn passet ganske bra siden vi hadde planlagt å dra i Dampsaga som er ett badeanlegg i Steinkjer. Gøy både for store og små! Lillemor koser seg sånn når hun får bade, om det er i stampen hjemme eller i basseng spiller ingen rolle. Og jeg synes det er så herlig å se hvor godt hun koser seg! Ellers ble dagen tilbringt i campingvognen med avslapping og familietid.
Utrolig deilig med slik ferie hvor vi ikke har tv eller noe særlig med internett. Hovedfokuset blir å bruke tid med hverandre på en annen måte enn i hverdagen og det er så utrolig godt! Mandag dro vi hjem, og selv om vi har koset oss på tur er det alltid deilig å komme hjem igjen. Det er ikke alt for lenge til vi skal på tur igjen da! Vi gleder oss!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *