Full rulle

God Mandag!

Det har vært litt stille her inne, rett og slett av den grunn at det er litt som skjer om dagen. Og om det er rolig så har andre ting enn bloggen blitt prioritert. Men har ett håp om at det kanskje kan endre seg igjen etter hvert.
Denne helgen har vi vært på farten omtrent fra morgen til kveld siden fredag, så på sett og vis var det utrolig deilig å vite at i dag så har vi ingen annen planer enn å slappe av å ta det rolig hjemme. Og det tror jeg er godt for oss alle tre!

Fredag startet vi helgen med å bake kake til Tantes bursdag som skulle feires på kvelden. I og med at de begge hadde vært på jobb og søskenbarnet mitt egentlig skulle på fotballtrening hadde jeg tilbydd meg å lage kake slik at det ikke ble så mye å ordne for dem. Og i føle søskenbarnet mitt var det den beste kaken han hadde smakt, så det var jo gøy å høre! Rett før jeg og Lillemor var på vei ut døra til bursdag kom broren til Vidar og kjæresten innom. Så mens Vidar holdt de med selskap, dro jeg og Lille mor på bursdag. Koselig som alltid! Og det var ei lita frøken som var rimelig utslitt da vi kjørte hjem igjen litt utpå kvelden.

Lørdag var det duket for slektstreff på morsiden av Vidar sin slekt. Hele 95 stykker møtte opp på gården hos tanten og onkelen til svigermor hvor alle hadde tatt med litt mat og kaker hver så ordnet vi med koltbord. I fjøset har de ordnet skikkelig fine selskapslokaler hvor vi spiste, og ute området er bare helt fantastisk! Perfekte plassen å arrangere slektstreff. Jeg for min del kjente ikke flere enn kjerne familien, men synes det var veldig koselig likevel! Det var ordnet med både quiz, natursti og diverse aktiviteter som vollyball og kubbspill. Noe for en hver smak med andre ord. På kvelden ble det og grilling, men da hadde vi allerede dratt siden Lillemor måtte hjem å få sove. Men vi koset oss de timene vi var der! Utrolig bra arrangert, håper ikke det blir alt for lenge til neste gang.

Søndag var det 4 års feiring til Lille Kristiane. Eller, hun er vel ikke fullt så liten lenger. Av oss fikk hun en singlet som jeg hadde strikket. Også denne gangen hadde jeg tilbudt meg og bake noe å ha med i selskapet siden Siv Tone hadde arbeidshelg. Så da ble det så enkelt som muffins med rosa og lilla glasur. Enda ett koselig bursdagsselskap med masse hyggelige folk og en flott avslutning på en kjempe koselig helg!

Med andre ord så har vi fått dekt dosen av familie til på begge sider av slekten, i tillegg til en god dose med venne tid med 4 årsfeiringen i går. I dag er dagen bare rolig her hjemme. Lillemor sover i vognen sin og jeg skal fortsette å strikke litt på det nye prosjektet jeg har startet på. Slenger med noen bilder av uteområdet der slektstreffet var i helgen. Så nydelig!

-Stine

19250340_10213266323432539_40054631_o19495768_10213266323792548_919599338_o

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *