Litt nytt i treningsgarderoben

Er det noe som gir økt motivasjon til trening så er det fint, fresht og behagelig treningstøy. Nå er det ikke så veldig ofte at jeg investerer i nytt treningstøy men nå har jeg hatt lyst på noe nytt en god stund og tenkte at nå som sommeren nærmer seg kan det være fint å bruke muligheten til å oppdatere treningsgarderoben litt. Jeg har også funnet ut at jeg heller kjøper treningstøy som har god kvalitet, og som varer en stund isteden for treningstøy som bli fort slitt. Rett og slett av den grunn at treningstøyet med god kvalitet er mye mer behagelig å ha på under trening, noe som er veldig viktig for meg i vertfall!

Jeg har fått ett veldig godt forhold til Nike sitt treningstøy, så da ble det ikke noe overraskelse at det ble treningstøy fra Nike denne gangen også. Jeg har to tightser og to gensere fra Nike fra før av og disse er store favoritter for å si det slik! Jeg har enda ikke fått prøvd det nye treningstøyet men det blir nok innen uka er slutt, gleder meg!

Denne uken har vært forholdsvis rolig så langt, noe som i grunn er ganske deilig. Jeg og Lillemor trillet oss en tur til mormor og morfar /oldemor og oldefar tidligere i dag, i ettermiddag har vi vært på middag hos mamma og stefar. Ellers er uken rolig frem til søndag, da har vi nemlig invitert våre nærmeste vennepar på grilling for en liten innvielse av leiligheten. Med andre ord må jeg få opp farten litt med å få pynt på plass her, for det prosjektet er bare delvvis gjort enda.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *