Grillvær

Hvis man ser bort fra den litt kjølige vinden begynner sommertemperaturene å komme snikende. I går grep vi muligheten til å grille å spise ute på platten for første gang i år. Vi har jo grillet mye tidligere i år og, men ikke hjemme og ikke siden vi flyttet. Så vi fyrte opp den lille gassgrillen vår og hivde på noe rester vi fant i frysen. Den lille grillen duger godt innimellom men det skal bli godt å få hit den store grillen vår. Jeg tror hvertfall Vidar ser veldig frem til det!

Temperaturen er ikke så verst ute i dag heller, men i dag blåser det litt mer enn det gjorde i går. Så vi tenker å ta oss en tur i bassenget med Lillemor. Vi var der første gang i helgen og hun storkoste seg! Og siden det i dag kommer instruktør kunne jeg gjerne tenke meg å få det med meg. Tanken er å kanskje kjøpe klippe kort fra høsten av. Siden Lillemor trivdes så godt så føler jeg at det er en ting vi kan være flinke til å gjøre sammen både som familie men og for at Lillemor skal bli trygg i vann. Og ekstra stas er det når jeg ser hvor mye hun koser seg!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *