En uke

Nedtellingen og ventetiden frem til flytte dato ble brått mye kortere enn vi hadde ventet, og nå har vi allerede bodd i den nye leiligheten i en hel uke. Jeg fikk melding om at vi kunne flytte inn til 1 juni istedet for den 5, men fredag forrige uke fikk jeg melding av hun som har leid her før oss om at det var ferdig til innflytning så da var det bare å hente nøklene og starte flyttingen. Første lille flytte lass kjørte vi allerede på fredag, men siden vi skulle i konfirmasjon på Lørdag fikk vi ikke startet å flytte før søndag. Planen var egentlig å flytte mandag siden Vidar var på jobb søndagen men vi ble mannsterke med foreldre fra begge sider pluss mine besteforeldre så kunne vi plutselig sove i leiligheten samme dag.
Det meste ble flyttet søndagen men litt ble stående og vi har fått hentet litt og litt etter hvert som uken har gått. Nå er hele huset tømt for våre møbler og i dag har vi vaske ut av huset.

Kjenner det er godt å være ferdig med huset og slippe å tenke mer på det som står igjen der og heller fokusere på leiligheten. Nå er det meste på plass her og, og det er utrolig deilig! I løpe av uken av vi fått inn både komfyr og oppvaskmaskin, organisert og plassert ting i boder og ellers hvor ting hører hjemme i leiligheten. Gleder meg til å vise dere!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *