Pakke,pakke,pakke

Mandag og vi var oppe allerede før klokken 07.00 i morges. Det har i grunnen blitt en rutine, og det plager meg ikke i det hele tatt at Lillemor starter dagen så tidlig. Får jo bare enda mer ut av dagen! Innimellom slår hun til å sover litt lenger, som i går. Da våknet vi ikke før 09.40! Helt greit i helgen det altså.

Nå for tiden føler jeg at vi snubler rundt i esker og søppelsekker. Vi har stasjoner hvor det ikke er noe form for flyttelass men ellers står det esker og poser rundt omkring. Jeg kjenner jeg får litt noia av å bo slik, men nå er det underkant av to uker igjen til vi flytter. Og det skal bli så godt!
Denne uken er målet å få bli ferdig med å pakke ned alt vi ikke har bruk for i kjøkkenet, rommet jeg har sett mørkest på å pakke fordi det er så mye. Men det må gjøres og nå er vi allerede i gang! Når vi er ferdig med kjøkkenet denne uken så er alle rommene pakket, hvertfall det som er mulig å pakke. Så neste trinn blir å fin pusse på pakkingen også pakke det i hengere og biler så langt det går og kjøre lasset til leiligheten. Som jeg gleder meg!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *