17 Mai 2017

17 mai har for meg alltid vært en av de dagene i året jeg ser frem til. Og kanskje spesielt litt ekstra i år når vi har ei lita frøken sammen med oss. Det var viktig for meg at dagen skulle bli fin for henne også, selv om hun kanskje ikke skjønner så veldig mye enda. Og dagen ble absolutt bra, til og med bedre enn jeg hadde sett for meg!

Vi startet dagen med en koselig frokost bare oss tre før vi kledde oss i bunad og dress og tok veien til Svigers hvor det ble servert vafler foran tven med alle de fine bunadene rundt omkring i Norge på skjermen. Når Svigermor og søsteren til Vidar dro til kirken dro vi videre til mormoren og morfaren til Vidar hvor også tanter og onkler av Vidar var samlet. Lillemor syntes nok det var litt ekstra stas med andre barn, hun blir vertfall veldig ivrig når hun møter andre barn og sitter bare å ser på og smiler til de. Hun holdt seg våken en god stund og når vi skulle ut for å se og gå i tog sluknet hun med en gang hun ble lagt i vognen og sov gjennom hele toget. Toget stoppet på skolen, der ble det is på oss voksne og melk på Lillemor sammen med Svigers, Siv Tone og Kristiane.

Etter å ha kost oss med familien på Vidar sin side av familien gikk turen videre til mamma og Ivar på grilling. Vi var  hjemom å tok på oss noe lettere klær så gikk turen videre for den tradisjonelle grillingen som vi alltid har på 17 mai hos mamma og dem. Her var både mormor og morfar, den største stesøsteren min med familie, stebroren min og den minste stesøsteren min. Vi hadde vel over 20 grader og sol så det var virkelig fint å grille! Lillemor fikk sovet litt her også før det var en ny runde med kos med familien, utrolig koselig for både oss og henne!

Etter en fantastisk flott feiring med familien på begge sider var det på tide og komme seg hjem. Lillemor fikk pysjen på før vi dro fra mamma og sovnet omtrent med en gang bilen begynte å bevege seg og ble bært rett i seng når vi kom hjem.
I går ble det en rolig dag her hjemme mens pappaen i hus var på jobb. I dag skal jeg og Lillemor til Trondheim for å hilse på en liten prins som kom til i april. Vi gleder oss!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *