Tre små uker

God Mandag!

Mandager er egentlig ganske digg! Rett og slett for at du har en hel ny uke foran deg, og litt mer energi etter å ha hatt helgen til å lade batteriene til å gjøre en god jobb på jobb eller skole i ukedagene. Nå går jo jeg hjemme i permisjon, men jeg legger stor merke til forskjellen på ukedag og helg likevel da det gjerne er mer som skjer i ukedagene, i tillegg til at Vidar jobber i ukedagene og er hjemme med oss jentene i helgen.

I dag er det tre små uker igjen til vi flytter. Det høres kanskje lenge ut, men av erfaring så går dagene og ukene i en fykende fei om dagen. Og mai i seg selv er en travel måned så det kommer nok til å gå fort til vi plutselig låser døren bak oss for siste gang og starter ett nytt kapittel i den nye leiligheten. Jeg gleder meg utrolig masse nå og kjenner at det skal bli godt å komme seg til rette på ett nytt sted. Mye av tingene våre står allerede i esker så det ser veldig rotete ut for øyeblikket, noe som ikke er fullt så koselig. Men heldigvis er det bare for en liten stund til!

I dag er vi invitert med ut for å spise sammen med mine Svigerforeldre da Svigermor fyller år i dag. Gratulerer en masse med dagen! Heldige oss. Vi var å feiret bursdagen hennes med resten av storfamilien i går, noe som var veldig koselig da det var mange vi ikke har sett på en stund siden de bor litt lengre unna. Så det var gøy!
Lillemor sover nå sin lille morgen dupp. Planen er å etter hvert få fylt en henger med skrot vi ikke skal ha som skal fraktes på gjenbruks torget i løpet av dagen. Så det er bare å komme i gang!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *