Konfirmasjon

God mandag! Har dere hatt en fin helg?

Vi brukte lørdagen vår på å feire Søskenbarnet mitt som sto som konfirmant. Den startet med en flott Gudstjeneste før det ble servert mat på Stiklestad kulturhus. Her fikk vi servert tapas, som smakte helt himmelsk! Tallerkenen ble fort fylt opp, og jeg mente vel egentlig på ett tidspunkt at de kunne vært større. Måtte gå flere turer for å få smakt på alt det gode for å si det sånn!
Under middagen ble det holdt taler og spilt av film med bilder fra søskenbarnet mitt var liten og frem til nå. Kjente jeg ble helt rørt over å minnes hvor liten han faktisk har vært, tiden går så alt for fort!

Etter ett lite opphold med fotografering og mingling ble det tid for kakespising. Kakebordet hadde også ett godt utvalg og jeg fikk endelig smakt på kaken som lillesøster og hadde lagd til dåpen til Lillemor men jeg aldri fikk smakt på fordi selve dåpskaken var så mektig at jeg ikke fikk smakt på noen andre kaker. Kaken var nydelig!

Lillemor var forholdsvis i greit humør hele dagen men ble etter hvert litt dårlig humør men det skulle vel egentlig bare mangle når hun verken ville ha mat eller sov noe særlig den dagen. Eneste som hjalp på ett tidspunkt var å få ligge i bare bodyen. Da sovnet hun godt, og med vognposen over seg slapp jeg og tenke på at hun ble kaldt på de små tærne sine.

Gårsdagen ble en rolig dag hjemme, noe jeg tror var like greit siden Lillemor ikke fikk noe særlig med søvn dagen før. Jeg hadde egentlig sett for meg at hun skulle sove mer enn normalt for å ta igjen litt søvn slik hun gjorde etter dåpen men der tok jeg veldig feil. Men det gikk da bra det og, med ei frøken som var blid og fornøyd hele dagen helt til kvelden kom så var det ikke noe problem. Hun var med andre ord så sliten at hun sovnet før klokken 19.00. Og det er ikke så ofte i det siste, kanskje det begynner å snu igjen?

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *