17 mai antrekk for søte små

17 mai nærmer seg og som alle andre år kjøpes det ofte inn nye antrekk til våre små med mindre de har bunad å bruke. Det er mye fint i butikkene for tiden og det trenger ikke nødvendigvis å være festdrakt den lille bærer men det kan og være en fin kjole eller en tøff bukse med en stilig genser. Vi har ingen bunad eller festdrakt til Lillemor i år, men når hun blir eldre har vi noen bunader som jeg brukte som liten som hun skal få bruke. I år tenker jeg at Lillemor skal ha på seg en hvit strikket kjole som jeg brukte på min første 17 mai. Så gøy at hun kan bruke klær som jeg har brukt før henne! Jeg har og kjøpt inn en kyse som hun skal få bruke til kjolen. Det blir nok kjempe fint!

-Stine

festdraktjente
kjolejente festdrakttilgutt buksegenser

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *