Barseltreff

I går var vi opp å spratt i rett tid. Kjøkkenet var rene kaoset og Lillemor begynte etter hvert å bli trøtt og sliten, rundstykkene var bare halv ferdige og jeg var ikke en gang ferdig ordnet da det nærmet seg tid for å sette seg i bilen. Men Lillemor sovnet, kjøkkenet ble ryddet, rundstykkene ble ferdig smurt og vi kom oss av gårde akkurat tidsnok til å komme presis. Utrolig hvor effektiv man blir når de små sover og du vet at noe MÅ gjøres.

Grunnen til en litt kaotisk morgen var rett og slett at vi skulle på vårt første barseltreff og jeg hadde lovt ut å ha med påsmurte rundstykker. I hovedsak var ikke det noe stress helt til Lillemor ikke hadde lyst til å ligge alene på golvet, da ble det plutselig en arm mindre å ordne med men vi klarte det likevel. Jeg måtte jo faktisk vekke henne for at vi skulle dra.
Barsel treffet var med en gjeng flotte damer og deres små hjerteknusere som bor i hjembygda mi, der vi skal flytte. Skravla gikk, god mat ble spist mens vi koset oss med våre små. Veldig koselig!
Utrolig kjekt med en slik gruppe hvor vi kan møtes, ser allerede frem til neste gang! Og når de små blir litt større blir det gøy når de begynner å leke med hverandre. Lillemor er den eldste i gruppen og hun var veldig fascinert og satt mye å bare kikket, men litt lek og kos ble det og innimellom all de nysgjerrige blikkene.

I dag har vi en rolig dag hjemme. Lillemor har sovet godt i vognene sin mens jeg har pakket litt mer flytte lass, nå er det bare seks uker igjen til den store flytte dagen! Og vi har fått pakket nesten alt oppe i andre etasjen som ikke brukes og alt rotet på ytterstua er ryddet og sortet hva som skal hives og ikke. Mangler bare å få solgt sofaen!
Nå kom vi nettopp inn etter en liten luftetur ute i det friske været. Vi har kjøpt ny bæresele som Lillemor synes er kjempe behagelig å sitte i og da er blir det hakket enklere å ta henne med ut uten å måtte ha henne i vogna eller bære på henne. Hun trivdes så godt i den at hun sovnet, og det er jo ekstra deilig for meg å se at hun trives i den.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *