Dåps antrekk

Til dåpen var jeg usikker på om jeg ville ha strikket dåpskjole til Lillemor eller kjøpt. Men valget falt etter hvert på kjøpt, og jeg angrer ikke på det! Kjolen ble bestilt på nett fra København og hadde fine blonder på seg (akkurat min smak!) men sløyfen måtte vi kjøpe utenom. Da gikk vi for en sløyfe i fargen gammel rosa i stede for original rosa da jeg synes denne fargen er finere. Vi måtte bestille kjolen i en størrelse større enn det Lillemor bruker nå men det gjorde ingen forskjell bortsett fra at lua var alt for stor så den ble ikke værende på så veldig lenge.

Etter sermonien i kirka fikk hun skiftet til en nydelig hvit kjole med lilla broderinger av sommerfugler og blomster på. Den ble dessverre ikke på så veldig lenge for med huset fullt av folk og en kjole med flere lag så ble Lillemor alt for varm og fikk derfor gå i body og strømpebukse resten av dagen. Tanken er å bruke denne kjolen i de to konfirmasjonene vi skal i også men er litt i tvil siden hun ble så utrolig varm i kjolen. Vi får se hva vi finner ut av.

Jeg brukte bunaden min som jeg ikke har fått brukt på 2 år siden vi var i London på 17 mai i fjor, men den sitter som før. Heldigvis! Var veldig spent på hvordan den kom til å passe etter graviditeten men det var ikke noe å bekymre seg for. Mens mannen hadde på den fine dressen vi kjøpte til bryllupet.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *