Dåpsdagen til Tuva Elise

Søndag 16 April 2017 var dagen da Lillemor ble døpt. Dagen startet forholdsvis tidlig for oss da Lillemor bestemte seg for å starte dagen klokken 5 med en times søvn fra 6-7 ble det en halv time med kos i sengen før vi sto opp. Selve dåpen hadde vi i Åsen kirken hvor vi og giftet oss. Vi var og så heldig å få samme prest som viet oss, noe vi synes er veldig koselig da vi kjenner henne litt fra før av. Lillemor var helt eksemplarisk i kirken, gråt litt når hun fikk vann på holde men ellers var hun rolig og tok til og med en liten dupp under Gudstjenesten.
Det var bestevenninnen min som hadde fått æren av å bære henne frem til døpefonten sammen med sin mann, ellers har vi valgt min Lillesøster og søskenbarnet til Vidar og hans kone som faddere.

Etter kirka dro vi alle sammen hjem til oss hvor min tante, onkel og søskenbarn stilte som kjøkkenhjelp på dagen og dermed ordnet klart sodd til vi kom. Lillemor krevde mat før vi kunne sette oss til bords så både vi og gjestene var fornøyde med å få mat i magen. Når soddet var spist opp ble kaffe og kaker servert. Dåpskaken har søskenbarnet til Vidar stått for, hun laget også bryllupskaken vår og da falt det naturlig for oss å spørre henne denne gangen og når vi ble så fornøyd sist gang.
Dagen ble veldig fin hvor vi koset oss sammen med våre nærmeste mens vi fikk feiret den Lille jenta vår. Med lite søvn sovnet Lillemor godt til kvelden, og det var helt opplagt at dagen hadde vært slitsom for henne og for hun sov omtrent hele dagen etter også.

Ikke bare ble dagen bra men Lillemor fikk også utrolig mange fine gaver fra gjestene. Vi føler oss så heldige som har så mange fine folk rundt oss som bare vil Lillemor vel og det vistes godt på dagen da gjester kom både langveisfra og fra rett over fjorden. Vi er utrolig takknemlig for at vi har så mye familie og gode venner rundt oss som vil være med å gjøre at Lillemor får en fin oppvekst.

-Stine

collage1242collage12SAMSUNG CAMERA PICTURES51

 

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *