Vår påske

Med ei uke fullpakket av fine stunder og øyeblikk ble det en koselig påske med mye på agendaen i tillegg til barn dåp for Lillemor. Med god hjelp fra venner og familie kom vi i mål med dåpen, og dagen ble kjempe fin! Mer kommer i eget innlegg senere.
Selv om store deler av påsken har gått med til forberedelser til barn dåpen så har vi også fått gjort litt utenom det. Vi var blant annet på besøk hos min tante, onkel og søskenbarn som har hytte på Åsen. Noe jeg var veldig glad vi fikk anledning til! Middag hos svigers har vi også vært på hvor vi fikk servert nydelig lammelår. Ellers har vi vært å grillet i fjæra med familien min. Siden det blåste litt kaldt den dagen var det godt å kunne sitte inne i naustet, men det var å fryktelig digg å sitte i solveggen! Og i går var vi i Leksvika på grilling hos tanten og onkelen til Vidar sammen med resten av slekten hans på mor siden. 2 påskedag er alltid fast grille dag med familien til Vidar, tradisjoner er bra!

Ellers har vi koset oss bare oss som familie også. Lillemor er blid for fornøyd om dagen og vokser fortere enn flynt. Hun blir så flink til å holde hode oppe når hun ligger på magen, ruller rundt med litt hjelp, rister iherdig på rangla og skal mer enn gjerne opp å sitte istedet for å ligge. Det skjer så mye på kort tid men det er utrolig gøy å se hvor fort utviklingen går!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *