Det nærmer seg!

Den store dagen nærmer seg med stormskritt og vi har fått gjort unna en del forberedelser til dagen. På søndag skal Lillemor døpes, og da er det en del som skal gjøres klart. Onsdag hadde jeg og Svigermor bakedag hvor vi laget makroner og pikekyss. Makronene ble helt himmelske, og det var vanskelig å holde seg til en smaksprøve for å si det sånn! Ikke alle ble like fine derimot, men det spiller ingen rolle så lenge smaken er god.

I dag har vi fått hentet hjem bord og stoler, kokeplater og kasseroller. Vi har og vært heldig å fått vært å kjøpt blomster. Det ble en slik løsning som vi hadde i bryllupet hvor vi kjøpte noen blomster, også ordner jeg oppsettet selv. Både enkelt og billig. Og med god hjelp fra tanten til Vidar så fikk vi noen tips og hvordan vi kunne gjør det. Gleder meg til å ordne blomster pynten!

I morgen skal bordene settes utover, dekkes og dekoreres. Og lik som i bryllupet får jeg dele dette med min bestevenninne som har tilbudt seg og komme å hjelpe. Mange andre har og tilbudt seg og hjelpe, noe som er kjempe koselig! Mamma og stefar var med å hentet bord og stoler i dag, og Lillesøster hjalp meg med å ha fyll i makronene onsdag kveld da hun var her å overnattet. Og det er flere som stiller med kake.

Vi gleder oss veldig til søndag og håper på at det blir en fin dag hvor vi får feiret Lillemor sammen med noen av de vi er glad i!

-Stine

collage
SAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *