Påskeegget

Når påsken kommer hører det med å fylle påskeegg med godsaker. Jeg husker da jeg var liten pleide vi alltid å få rebus fra mamma hvor vi måtte lete etter eggene våre som mamma hadde gjemt. Selv har jeg ikke tenkt på påskeegg til Lillemor i år siden hun er så liten, men mormoren hennes derimot har ordnet med påskeegg til barnebarnet sitt vettu! Så når vi var på besøk i dag fikk Lillemor påskeegg med en liten leke og to fine sommer bodyer inni. Bodyene har jeg sett på tidligere å fortalt at jeg syntes var fin, så det passet utrolig bra!

Påskeegg med ting som man får bruk for er kjekt og få synes jeg! Det blir nok påskeegg på meg og Vidar til helgen og, men det blir vel ikke mye nyttig ting i de påskeeggene. Men er det påske så er det påske og da er det lov å kose seg litt ekstra!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *