Vårt påskehus

Da var påsken i gang og den ankom med ett trist syn av snø til morgenen i dag som etter hvert har gått over til øs, pøsende regn. En veldig trist start på påskeværet med andre ord! Men vi må vel bare ta det vi får, vi kan da alltids kose oss inne med fyr i peisen, pledd i sofakroken, en kopp te og verdens herligste smil fra lille jenta vår.

Nå har jeg fått funnet frem påske pynten og fått pyntet litt til påske her. Jeg eier ikke all verden med påskepynt så det bli ikke sånn kjempe mye pynting men litt blir det. Hvert år sier jeg at jeg har så lite, så påskepynt samlingen vokser litt og litt for hvert år. I år fikk jeg noen fine pastell rosa egg fra Kremmerhuset av mamma, og med så mye annet fint der så måtte jeg innom kjøpe litt mer når jeg var på cafe date med Jannicke.

Vi har ikke så mye planer i påsken egentlig, men det viktigste og største planen vi har er dåpen til lillemor. Tenk, nå er det bare ei uke igjen til den store dagen! Jeg gleder meg utrolig mye, samtidig som jeg føler at jeg ikke har kontroll i det hele tatt. Selv om jeg vet at jeg har det. Presten var her i går hvor vi fikk gått gjennom Gudstjenesten for dagen, så da var det i boks. Ellers hadde vi håpet at vi skulle fått en grilletur i fjera med familien min som er en tradisjon vi har hatt helt siden jeg var liten, og jeg ser ikke bort fra at det kanskje blir en grilletur i fjera med familien til Vidar og for det har og blitt en tradisjon. Ellers får vi bare kose oss og nyte påsken så godt vi kan i hverandres selskap bare oss. Min lille familie♥

– Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *