Vi skal flytte!

En liten tanke ble plutselig til en stor og spontan tanke. Og innen søndag kveld hadde vi funnet oss ett nytt sted å bo. Det tok vel rundt en 24 timer fra tanken oppsto til den ble satt fri. Søndag dro vi innom etter vi hadde vært på Sentrumskirka og kikket på leiligheten vi skal leie. Vi ble enige om at hun vi skal leie av skulle få svar innen to dager, men siden vi bestemte oss ganske kjapt etter vi kom hjem og allerede da begynte å annonsere for foreldre og besteforeldre at vi skal flytte så var det bare å gi beskjed samme dag. Leiligheten ligger på Åsen, hjembygda mi. Og jeg kan vel ærlig innrømme at jeg en gang i tiden har uttrykt meg om at jeg aldri skulle flytte tilbake dit igjen, men nå gleder jeg meg bare mer og mer for hver dag!

Grunnen for at vi flytter er ikke det at vi ikke trives her vi bor nå. Men huset har gidd oss noen utfordringer i løpe av de 2 1/2 årene vi har bodd her, og mange har vel ikke skjønt hvordan vi har klart å bodd som vi gjør. For å si det slik så ser det ut som huset skal falle sammen fra utsiden av, det er dårlig isolert og det hender seg det er lekkasje fra taket. Vi har derimot fått det så koselig som det går an å få det inne, så utsiden har ikke plaget oss så veldig bortsett fra når det blåser rett gjennom huset og det blir store elver gjennom taket. Og selv om det har vokst opp tre nydelig jenter her før vår Lillemor så føler vi at det er det beste for hennes del av vi finner noe som er i bedre stand. Ett sted hvor vi kan stå opp uten å gruve oss for at det er for kaldt, ett sted hvor Lillemor kan bevege seg rundt på gulvet uten at kulden tar henne og ett sted som vi alle tre kan trives. Som sagt så trives vi veldig godt her og! Men både jeg og Vidar savner det å kunne stå opp uten å måtte fryse rumpa av oss før det rekker å bli varmt i huset. Å når Lillemor blir så stor at hun ikke er interessert i å ligge i senga og kose frem til det er varmt nok til å stå opp så er det greit at det ikke er iskaldt å stå opp.

Vi flytter ikke før i juni, noe som kanskje er greit for med en liten i hus så tar det fort lengre tid å rydde og pakke alt sammen. Så vi trenger ikke å stresse, og vi kan bruke tiden hun er våken på sammen med henne og heller benytte den tiden hun sover på å pakke. Vi har allerede startet så smått å pakke ting vi ikke bruker. Sånn sett tror jeg flyttingen er bra for oss for da får vi ryddet og kastet ting vi ikke har bruk for. For vi har klart å samle opp rimelig mye i løpe av den tiden vi har bodd her. Innemellom pakking og rydding skal vi kose oss og nyte barseltiden, bruke tid på hverandre og blant annet ha dåp, være med på to konfirmasjoner og ikke minst feire 17 mai med is og bunad!

-Stine

Huset vi bor i nå på ut siden

DSC_0555

Huset vi bor i nå innvendig

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESDSC_0360DSC_0364DSC_0359

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *