Cafe-date

Torsdagen tilbringet jeg og Lillemor med en liten Stjørdals tur. Før vi skulle møte Jannicke og hennes lille datter for en liten cafe-date tuslet vi litt rundt på Torgkvartalet og kikket litt. Det ble bare vindusshopping denne gangen, man kan ikke handle hele tiden! Men det var utrolig mye fint som jeg kunne tenkt meg å hatt med meg hjem. Blant annet en nydelig kjole på Objeckt og regnkåpen deres. Men jeg var flink å klarte å la vær, bursdagspengene begynner å ta slutt skjønner dere! Så jeg får vel bare begynne å spare opp litt igjen så jeg kan unne meg noen godsaker etter hvert.

Etter å ha kikket litt så kom Jannicke og lille Astrid også, så da ruslet vi bort til cafeen for jeg hadde ei lita frøken som begynte å bli litt sulten. Hun fikk mat før jeg kunne gå å bestille noe men det var visst ikke helt hennes dag i går. Først slet hun med å få sove på selve cafeen så jeg måtte opp å bære og bysse til hun til slutt sovnet og litt senere hadde hun visst fryktelig vondt i magen for da skrek hun i en lengre periode i strekk og ingen av triksene i boka fungerte. Til slutt var hun så sliten at hun sovnet, stakkar lille jenta mi! Men utenom det så fikk ble det da en veldig koselig cafe tur med en liten runde på Princess og Husfliden sammen med Jannicke og Astrid etterpå før vi satte snuten hjemover igjen. Lillemor sov hele veien hjem og vel hjemme var heldigvis magen blitt mye bedre igjen så da var den gode, fine jenta vår blid igjen. Det var første gang jeg noen gang har opplevd henne slik og mammahjertet bristet der jeg sto og prøvde alt for å trøste henne når det var som værst så det var godt å se at alt var bedre igjen når vi kom hjem.

I dag startet vi dagen klokken 6 med 2 timer kos i senga før vi sov en time til. Så kledde vi på oss å gikk ut en tur siden pappaen i huset sto opp litt tidligere, og nå sover Lillemor godt i vognen sin. Med andre ord har det blitt frisk luft på store og små i dag.

-Stine

17670652_10212370790204768_1276149471_o 17521877_10212370789884760_1770184830_o 17692270_10212370789604753_883706856_o

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *