Maleaktivitet

Da jeg var liten hadde mamma en sånn babybok som hun skrev i. Den har jeg hatt glede av å kikke i flere ganger oppgjennom oppveksten og synes det er like gøy den dag i dag å sitte å lese fra fødselen og årene etter det. En slik bok fikk vi til Lillemor når hun kom til av tanten og onkelen hennes og jeg koser meg skikkelig med å fylle inn sidene slik at vår lille tulle kan kikke i den når hun blir større.

På to av sidene i boken skulle man på ett eller annet vis ordne «bilde» av hendene og føttene. Jeg følte da at det ble mest gøy å lage avtrykk med maling, så jeg gikk til innkjøp av finger maling da jeg og mamma var på magneten på fredag.
Lørdag morgen startet vi dagen med en liten maleøkt. Jeg var spent på hvordan Lillemor ville reagere men hun var bare blid og fornøyd. Det føltes nok litt uvant og ekkelt å få maling både på fingre og tær men det fikk jo så fint! For hennes ble det jo en del ny stimulering med malingen, for så å bade etterpå så hun var ganske så utslitt og sovnet godt i vogna si etterpå.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *