De fineste rosene

God søndag!

Forrige helg fikk vi en nydelig bukett roser når min pappa, damen hans, broren min, kjæresten hans og lillesøster var på besøk. Kvaliteten på roser varierer veldig, nå har jeg en mann som har skjønt at jeg er glad i få blomster og dermed har det blitt noen buketter med roser i løpe av de 3 årene vi har vært sammen. Men det har hendt seg at rosene så vidt har overlevd natten, mens andre ganger kan de ha stått seg i opp til 2 uker.
Den buketten vi fikk forrige helg står enda, og den er fremdeles like fin. Om ikke finere! Jeg elsker når blomster bukettene faktisk står seg og kan pryde huset for en liten stund og gjerne litt lengre enn en dag.

I dag tok vi turen til Sentrumskirka for å være med på søndagsmøte, noe vi begge er glade vi gjorde. Vi har ikke vært der siden før Lillemor kom til verden så det var godt å ta turen igjen. Ikke bare var møte og lovsangen bra men det er alltid koselig med en sosial stund sammen med resten av folkene som går i menigheten etter møtet. Samtidig som du alltids kan gnage på noe godt eller drikke en kopp kaffe. Perfekt måte å tilbringe søndagen på. Det er utrolig mange barn i denne menigheten noe vi synes er veldig fint for fremtiden for vår lille frøken. En del av dem er på hennes alder, og litt større så det blir nok gøy når hun vokser til og skal få leke sammen med de andre barna!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *