Vårnytt i garderoben

I butikkene flyter det over med mange fine nye klær når som våren står for dør, og det er nesten umulig å gå inn favoritt butikkene mine uten å finne noe som jeg har lyst til å ta med meg hjem. Forrige uke var vi en tur i byen fordi jeg ville se på en vår/sommer jakke til lillemor som jeg hadde kikket på tidligere på nettet. Men jeg ville veldig gjerne se den i virkeligheten slik at jeg og kunne kjenne på stoffet i jakken.

Når vi først var i byen tok vi det som en koselig familietur hvor vi spiste lunsj på Egon, kikket i butikker og handlet mat for uka på Obsen. Og til min store glede har jeg en mann med tålmodig sjel så da fikk jeg også kikket litt på klær. Planen var i grunnen at jeg ikke skulle ha noe siden jeg og Jannicke planlegger en real shopping tur utover våren, men jeg klarte ikke å dra hjem tomhendt så da ble det litt nytt i vårgarderoben til både meg selv og til lillemor.

-Stine

Til Vårgarderoben til Lillemor
Jakken er fra H&M og lua,bodyen og buksa fra Kappahl

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Til vårgarderoben min
Både blusen og t-skjorten er fra Vero Moda

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *