Invitasjoner til dåpen

Det er vel ikke noe overraskelse at invitasjonene til dåpen, likens som invitasjonene til bryllupet vårt er hjemmelaget. Jeg har ikke gjort det så veldig avansert men ble likevel veldig fornøyd med hvordan de ble seende ut. Det jeg har gjort er rett og slett og målt opp invitasjonene ut fra konvoluttene vi brukte og lagt til litt ekstra på sidene slik at de kunne brettes inn. Så har jeg klipt ut deler med det blomstrete papiret og limt på uten på. Deretter tok jeg hullmaskinen og tok hull sånn omtrent midt på på hver klaff, også knyttet på rosa silketråd.

Inne i invitasjonene har jeg skrevet på maccen det jeg ønsket det skulle stå i invitasjonene og skrevet ut på hvit papir for så å klippe de ut med saks som har mønster på seg slik at det ble en sånn fin kant rundt. Veldig enkelt, men likevel fint. Noen ganger er det enkle ofte det beste.

Bordkortene kommer nok til å bli litt i samme farger og stil, har allerede ett bilde i hode mitt av hvordan de skal se ut og borddekorasjonen er under konstruksjon i hodet mitt. Jeg personlig synes det er kjempe gøy å ordne og planlegge til dåp og koser meg med det!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *