Dåps planer

Er det noe jeg og Vidar har vært ganske så sikre på og enige om så er det at vi gjerne vil døpe Tuva Elise. Så nå er datoen for dåpen satt, invitasjonene er sendt ut og vi har fått tilbakemelding fra de fleste om at de kommer. Mangler fremdeles svar fra noen. Når det kommer til kaker har vi nok av folk som har tilbudt seg å bake for oss så der er vi i rute, vi mangler å bestille mat og så tenker jeg å lage bordkortene selv. Ellers må jeg finne ut av bord oppsett og dekorasjoner. Vi har valgt å invitere Tuvas Elises oldeforeldre, besteforeldre, tanter, onkler, faddere og gudforeldre. Så sånn sett blir det plass til å ha selskapet hjemme i stua. Vi gleder oss vertfall veldig til å feire vår lille nydelig datter med våre nærmeste om en måneds tid.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *