Forandring fryder

God fredags kveld!

Her er det stille stuen for øyeblikket, lillemor sover i vugga si mens pappen i huset er ute og koser seg på kino mens jeg koser meg her hjemme. I dag har jeg og Tuva Elise vært hos ei venninne hvor vi var på trilletur. Sist vi prøvde oss på det var ikke Tuva Elise interessert i å ligge i vognen men i dag gikk det. Datteren til venninnen min er bare ett par måneder gammlere enn Tuva Elise, så det er litt gøy å kunne møtes å finne på ting sammen.

Tidligere denne uken fikk jeg plutselig for meg at jeg skulle ommøblere i stua. Nå synes jeg genrelt sett det er veldig vanskelig å få innredet stua her ordentlig fordi det er så mye som gjør at det ikke går an som for eksempel trappa og peisen. Men jeg ble veldig fornøyd med resultatet slik det ble nå!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *