Litt alenetid

Etter at lillemor kom til verden har det ikke blitt mye tid til alenetid, men etter hvert nå som hun har begynt å sove hvertfall en dupp fast daglig i vognen sin så har vi plutselig litt tid til å gjøre husarbeid eller akkurat det vi vil. I dag har jeg fått spist frokost i ro og fred med Lipstick jungel rullende over skjermen, fått brettet litt klær og holdt fyr i peisen. Det at Tuva Elise trives godt i vogna si gjør det bare enda bedre, jeg er så glad for at hun har muligheten til å sove ute i frisk luft! Var det noe jeg ville så var det at hun skulle venne seg til å ligge i vognen, det er praktisk i seg selv både når hun skal sove dupp og hvis vi skal ut på kjøpesenter eller no. Og det beste av alt må vel være trilleturene, i tillegg til at hun får sovet i frisk luft (veldig viktig, nevnes derfor flere ganger).

Denne uka ble ei rolig uke, noe som er veldig godt side det har vært mye helt siden vi kom hjem fra sykehuset. Har det ikke vært besøk så har det vært bursdagsselskap eller så har vi vært borte hos noen andre. I dag står turen til helsestasjon på 2 måneders kontroll for tur, gleder meg til å se hvor mye hun har lagt på seg! Vi har jo måtte pakke bort størrelse 50 og starte med størrelse 56 som enda er litt for stort, så vokst det har hun! Lille ,store , fine jenta vår♥

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *