Innkjøp til Tuva Elise

Som jeg nevnte i forrige innlegg så var vi på magneten en tur på onsdag hvor det ble handlet litt klær til Tuva Elise. Nå var det ikke bare det vi gjorde når vi var der. Vi handlet blant annet litt til invitasjoner til dåp, kikket på ting vi kan ønske oss til dåpen, var innom for å få endret størrelse på gifte ringen min slik at jeg får den på igjen (åh , som jeg savner å gå med den!) også var vi på cafe for å kose oss med en liten matbit.

I hovedsak var tanken at jeg skulle bruke ett tilgode kort som jeg hadde, og jeg var helt overbevist om at det var hos Kappalh. Så jeg gikk inn og plukket med meg noen fine plagg til frøkna vår, helst skulle jeg hatt alt i alle farger og størrelser men jeg måtte begrense meg litt. Da jeg kom til kassa å skulle ta frem kortet viste det seg at det var Lindex jeg hadde tilgodekort på, men jeg kunne jo ikke legge tilbake de varene jeg hadde plukket ut siden jeg var helt forelsket i disse plaggene. Så da fikk de bli med hjem likevel. Inne på Lindex fant jeg derimot ingenting jeg likte så da får jeg spare det til senere.
Jeg skulle i grunn bytte ei bukse på H&M men siden den var handlet på nett fikk jeg ikke byttet den uten lappen. Men jeg måtte jo kikke litt og jeg hadde ett tilgode kort her også. Og når jeg da fant ett sett og genser til buksen jeg skulle bytte så klarte jeg ikke å la det henge så da fikk det og bli med hjem. Og mor er storfornøyd!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *