Ny sjef i hus

Jeg har hatt mange tanker om å skrive blogginnlegg om året som har gått, om vår nyttårsfeiring og vise frem vårt julehus men slik ble det altså ikke da hverdagen vår plutselig ble endret til det bedre.
Starten på det nye året ble noe helt annet enn det vi hadde forventet. Få timer inn i det nye året gikk vannet og litt over midnatt første nyttårsdag var vår lille, nydelig datter kommet til verden.

Med andre ord har dagene gått med til amming, bleieskift og masse masse kos! Hverdagen styres av den nye sjefen i huset, søvn er historie og huset er preget av smokker, gulpekluter og babyting. Vi koser oss med den nye tilværelsen og jeg kjenner på at det er deilig å bare være her og nå og nyte den tiden som er å bruke mest mulig tid på vår lille prinsesse. Dermed har bloggingen og blitt litt nedprioritert, men nå kjenner jeg at jeg savner bloggingen og vil prøve å blogge innimellom all babyen kosen.

-Stine

Siste bildene som ble tatt med den lille jenta vår inne i magen <3
Siste bildene som ble tatt med den lille jenta vår inne i magen <3

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *