Svangerskapsuke 38 (37+6)

Hvor langt på vei: 38 (37+6)

Dager igjen av svangerskapet: 18 dager igjen til termin. Tiden flyr så fort av gårde at jeg rekker så vidt å blunke før dagene er omme. 18 små dager er det nå til termin, for alt vi vet kan det ta både 25 eller 10 dager til den lille kommer. Det er med andre ord veldig spennende om dagen!

Kjenner du mye til den lille mageboeren: Det virker som den lille trives veldig godt inne i magen for her er det mye bevegelse å kjenne på både dag og natt, noe som bare er kjempe koselig.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Plager: Det samme som forrige uke egentlig. Halsbrann og vann i fingre og føtter, men ellers i fin form!

Kjønn på babyen: Vi venter i spenning!

Hvordan sover du om natten: Til tross for noen do-turer i løpe av natten så har jeg sovet generelt sett greit denne uka, enkelte netter har det vært litt mer våken tid men ikke så mye som 2-3 timer som det har vært tidligere. Å det er jo deilig! Om morgenen derimot er jeg stuptrøtt uansett hvordan jeg har sovet om natten så det hender seg at dagen starter litt senere enn den har gjort tidligere.

Fødsels forventninger: Jeg får nesten mer sommerfugler i magen ved tanke på at fødselen nærmer seg enn at jeg gruver meg. Det er riktig nok mer fordi det skal bli så utrolig herlig å få møte den lille, og det gleder vi oss sånn til. Dermed så overdøver det skrekken for fødselen merker jeg.

 

Ukens cravings: Alt av godsaker. Men prøver hardt å holde meg til helgene og heller kose meg med noe frukt og litt mer sunt i uke dagene.

Innkjøp: Ingen innkjøp denne uken. Jeg har derimot fått montert tripp trapp stolen vi har kjøpt. Tror heller ikke det blir så mange innkjøp før den lille kommer nå siden vi har det meste i boks.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Kontroll: 20 desember, i morgen igjen. Det ble to ganske tette kontroller til jordmor denne gangen for at vi skulle komme inn på de rette ukene igjen etter det ble en forskyvning i forhold til at jeg hadde eksamen. Så da blir det ett besøk i morgen også! Bare en uke etter sist gang.

Strekkmerker: Begynner å få antydninger til strekkmerker rundt navlen men eller er det ingenting å se.


Permisjonen er startet og alle tre eksamenene er gjennomført og bestått med glans. Jeg får ofte spørsmål om jeg synes dagene blir lange, men det er da alltids noe å pusle med her hjemme som får tiden til å gå. Det meste til den lille kommer er nå på plass selv om det er litt småtterier igjen er det koselig å kunne ordne klart når jeg føler for det. I dag har vært en produktiv dag da vi har vært i sett etter juletre, jeg har vasket bad og toalett, ordnet på stellebordet og eller ryddet her hjemme. Og ikke nok med det men glattisen har forsvunnet over natten så jeg fikk tatt meg en liten trimtur ute i frisk luft også! Kjempe deilig!

-Stine

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *