Årets adventsgave

Hvert år er jeg så heldig at jeg får en liten adventsgave av min kjære mor, det slår aldri feil. Og jeg synes det er så koselig! Enten kan det være pynt, juleblomster eller noe annet fint som jeg får bruk for. I år fikk jeg en kjempe flott juleblomst for at jeg var ferdig med eksamen, men ikke nok med det! I går kom mamma med en advents pakke som inneholdt pukka te og ett lite stettfat som hun mente jeg kunne servere småkakene mine på når jeg fikk besøk. Mamma er så søt og god! Føler meg heldig som har en så flott mamma som bringer så mye glede i livet mitt, og jeg gleder meg masse til hun skal bli verdens flotteste mormor til lille gullet i magen.

-Stine

tecollage

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *