Svangerskaps uke 37 (36+6)

Hvor langt på vei: 37 (36+6)

Dager igjen av svangerskapet: 25 små dager igjen! Det er altså under 4 uker igjen til termin, og nå når julen kommer snikende på oss så blir ikke vente tiden så alt for lang. Permisjonen startet for min del en uke tidligere siden jeg ble ferdig m eksamen og skole en uke før permisjonstiden opprinnelig starter, en uke ekstra fri klager jeg ikke på.

Kjenner du mye til den lille mageboeren: Mye bevegelse og mye liv, ett sunt tegn sies det!

Plager: Det samme som forrige uke egentlig. Halsbrann og vann i fingre og føtter, men ellers i fin form!

Kjønn på babyen: Kjønnet spiller vel egentlig ingen rolle, vi har gått så lenge nå uten å få vite det så vi klarer nok å holde ut den siste tiden også. Så lenge den lille er frisk og rask kommer det på samme hvilket kjønn det er, men vi er selvfølgelig veldig spente på å få hilse på den lille jenta eller lille gutten vår om noen uker!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Hvordan sover du om natten: Jeg hadde noen fryktelig gode netter den første delen av denne uken og det var så utrolig deilig! Men i helgen har det vært litt så som så, men helt overlev bart.

Fødsels forventninger: Fødselen nærmer seg men jeg tenker ikke så hardt på det. Jeg må igjennom det uansett, og det er ikke så mye jeg kan gjøre for å forberede meg annet enn å ta ting som det kommer.

Ukens cravings: Søtsug er vel det ordet jeg ville brukt til å beskrive ukas cravings.

Innkjøp: Jeg har blitt ferdig med sy prosjektet mitt som bestod av bleiemappe med matchende stellematte! Den blir nok praktisk å ha i stelleveska slik at det blir litt mer orden i den og enklere å finne frem.

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Kontroll: 13. Desember, altså i morgen venter nytt besøk hos jordmor igjen.

Strekkmerker: Nei.


Det har forholdvis gått rolig for seg i dag. Det var deilig å bare ta alt med ro og i eget tempo da jeg våknet i dag morges, og slik har det i grunnen vært resten av dagen også. Jeg har fått vasket unna en del skitten tøy, vasket kjøleskapet og ellers bare slappet av og tatt det med ro. Kjenner det er deilig med slike rolige dager, og kanskje spesielt etter den intensive eksamensperioden jeg akkurat har vært gjennom. Så deilig å være ferdig!

-Stine

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *